Referenser

Vill du veta mer om oss kan du höra av dig till någon av våra referenser:
upplev@aktivera.com

Kommentarer från våra gäster:

"Jag är imponerad över hur noggrant allt är gjort, både stil och hantverk. Jag har rest väldigt mycket i jobbet och sett en del. Inget mindre bra att säga. Bara toppen!"

"Mycket vacker plats (naturskön). Personal som passar till den uppgift som det skall vara på en sådan fin och bra plats. Jag tackar er för en mycket trevlig stund här och jag vill komma tillbaka. Mycket tack."

"Toppenställe, tycker jag. Har varit hos er flera gånger. Många har varit skeptiska före men haft en helt annan, positiv uppfattning när de åkt hem. Helt annorlunda miljö än andra konferensställen. Otrolig personal, syns att det är idrottsfolk som kan improvisera, typiskt för fysidrottare. Det enda negativa om man är många på ön kan vara begränsade resurser när det gäller toa och dusch (sagt av några på vår konferens men totalt sett den bästa konferens vi haft på flera år). Tack för en väldigt trevlig vistelse!"

"Inget att klaga på. Helt perfekt upplägg för oss och för många andra, typ ledningsgrupper bestående av lite mognare, naturintresserade människor. Fortsätt på den vägen ni slagit in. Jag rekommenderar er när jag träffar kollegor i branschen."

"Fantastiskt!!! Så 'tänkt' överallt - ute - rummen - toan - porslin - flotten - kåtan m.m. Mycke' proffsigt! Lycka till med allt! Billan & Erik med personal är mycket fina människor!"

"Jag är representant för ett läkemedelsföretag och har sett väldigt mycket när det gäller upplevelseindustrin och boenden. Kungsholmen är bland det bästa jag sett!! Omsorgen och detaljerna som ni verkar bry er om är er stora fördel. Sedan har ni ett unikt boende."

"Det som är bra är att man kopplar av bättre i en sådan miljö än på en vanlig konferens. Man är på ön och det gör att man känner sig trygg (samma som på en båt. Ingen kan kliva av utan alla är kvar ombord)."

"Mycket avstressande miljö, som ger dig andrum och tid att koppla av. Underbara värdar, Billan & Erik, som ger personlig service, 'man känner sig som hemma', vilket gör det mycket svårt att lämna Kungsholmen utan att genast längta tillbaka. Tack för två underbara dagar!"